Левон Хампарцумян, член на Управителния съвет на Българския форум на бизнес лидерите (БФБЛ) и главен изпълнителен директор на „УниКредит Булбанк”, бе избран единодушно за заместник-председател на организацията на годишното Общо събрание. Мандатите на дългогодишните членове на борда Максим Бехар, управител на „М3 Комюникейшънс Груп“, и Зоя Паунова, главен изпълнителен директор на „Астра Зенека“, бяха подновени. Събранието подкрепи и кандидатурата на Боряна Манолова, главен изпълнителен директор на „Сименс България“, за втори тригодишен мандат.

Членовете на УС на БФБЛ Петър Велев, Весела Илиева, Гилбърт Маккоул, Максим Бехар, Карел Крал, Мария Шишкова, Ираван Хира, Боряна Манолова, Зоя Паунова, Мирослав Петров и изпълнителният директор на Форума Георги Руйчев

„Българският форум на бизнес лидерите е организацията, която целенасочено работи за утвърждаването на етичните стандарти и корпоративната отговорност като основа на всяка успешна бизнес стратегия. Вярвам, че всички ние приемаме присърце каузата на форума да направим България онази страна, за която мечтаем, страната, в която искаме да инвестираме, да работим почтено и да останем да живеем заедно с децата си и БФБЛ е от движещите сили на тази трансформация вече 20 години“, заяви Ираван Хира, председател на форума и генерален директор на „Хюлет Пакард Ентерпрайз”.Делегати от 40 компании-членове на БФБЛ – общността на отговорния бизнес, взеха участие в срещата, а официален гост бе Анелия Тодорова, заместник-ръководител на отдела за международна търговия в Британското посолство. Изпълнителният директор на форума Георги Руйчев направи преглед на дейността на организацията за изминалата година и представи програмата за 2018-а.

 

Сподели във Facebook