Любовта и страстта са тънка и нежна материя. Днес чувствата извират, а утре може да изчезнат без следа.

Много двойки забелязват снижаване на интереса един към друг, щом започнат да живеят заедно. Очевидно да споделяш пространството си с друг човек е трудно, различни хора, различни навици, но има неща, които мъжете възприемат особено остро. Кои са те?

Чистене на зъби, грижи за хигиената

Това, което правите зад вратата на банята, е изключително лично. Не е нужно мъжете да знаят как си миете зъбите, епилирате или премахвате грубата кожа от стъпалата си. Затова не забравяйте да затваряте вратата на банята.

Гримиране

Някои мъже твърдят, че им е приятно да гледат как съпругите им си правят макияжа, но те имат предвид само нанасянето на крема или блясъка за устни. Ако им се наложи да станат свидетели на използването на целия арсенал от декоративна козметика, със сигурност няма да са във възторг. А още по-стряскащ е видът на партньорката му с козметичната маска на лицето. Опитайте се да му спестите този стрес. Нека процесът на преобразяването ви си остане ваша тайна.

Съвместен шопинг

Мъжете най-често възприемат шопинга като абсолютно губене на време. Те искрено не могат да разберат как е възможно няколко часа да търсиш една чанта или обувки. Да не говорим, че в съвместния поход по магазините вашият любим ще се сдобие с куп ненужна за него информация, като колко наистина струва тази рокля. Съветът е очевиден - ходете по магазините с приятелки.

Телефонни разговори

Жените винаги имат какво да обсъждат с приятелки и говорят по телефона с часове. На вашият партньор съвсем не е нужно да бъде свидетел на тези безкрайни диалози. Слушайки ви, той може да остане с впечатлението, че представителките на нежния пол не са особено умни и много си падат по клюките.

Обсъждане на здравето

Не бива да концентрираме вниманието на мъжете върху болежките си, ако не са сериозни, разбира се. Или да му съобщаваме подробности след визитата при гинеколога. Мъжете са страхливи и всякакви здравни теми не са им присърце.

Сподели във Facebook