Левски е предаден за пари

Това твърди жената микроскоп Слава Севрюкова

Слава Севрюкова е родена в Нова Загора, а умира в София в началото на 90-те години на миналия век.

Феноменалната способност на Севрюкова е да вижда обекти, независимо от времето и разстоянието, със силата на мисълта. За уникалните й качества вече са чували мнозина, но за разлика от леля Ванга, нейните свръхсетивни възможности не се отключват от болест, катастрофа или след състояние на кома, а обратно: тя е нормално зряща.

Разбира се, приживе Слава няма националната слава на Ванга, но те са имали една много интересна среща, след която са продължили да общуват по своему.  През годините на социализма Севрюкова приема в къщичката си в Овча купел  тогавашния министър на отбраната армейски генерал И. Михайлов, Соня Бакиш – съпругата на министър-председателя Ст. Тодоров,  руските академици  С. П. Кордюмов, Вл. Авински, Вал. Фоменко. Народният лечител Петър Димков също поддържа лични контакти със Слава.

Приживе нейният авторитет е оценен най-вече в чужбина. Няколко реномирани университета признават съвместните й разработки с българския физик доц. Иво Лозенски. Това е оценено от доцента и той старателно документира всички нейни психотронни изследвания.

Пловдивският писател Христо Нанев от 25 години изследва живота на „жената микроскоп”. Има вече издадени четири книги за житието й, в които е събрал добросъвестно всички разпръснати свидетелства за нея.    

Наред с прогнозите за България и за света като цяло в тях са описани въпросите, свързани с националната ни история, които са измъчвали хората от най-най-близкия й кръг. Два от тях са особено неудобни: кой е предал Левски и къде се намира гробът му?

За предателя на Апостола историците и Слава са единодушни – не е поп Кръстьо.  При психотронен контакт с духа на Апостола неговият отговор е: „Мене не издаде попа, а оня, който мереше браздата”.  ”Неволният Юда” се оказва окаян бедняк, който по време на инцидентната ”среща” е обхождал нивята на по-заможните земевладелци. Набелязвал е кои от тях да измоли за работа напролет.

Зървайки непознато съмнително лице, беднякът изтърчава на часа в конака ”да обади на властта”. За да получи някой и друг грош, че да залъже гърлата на прегладнялата си челяд.Пророчицата обобщава случката така: „Безкрайно честен, Левски е издаден за пари.”

А какво казва Слава за гроба му?  Слава Богу, голяма част от нейните свидетелства са документирани и съхранени, част от които Христо Нанев пази във вид на магнетофонни записи с нейния глас. Суперфеноменът категорично отрича, че гробът на Апостола е в софийската църквица „Св. Петка”, а твърди, че е на стотина метра от някогашното бесило. Тленните му останки, според Севрюкова, са под стълбището на чехословашкото посолство, днес Посолство на Словакия.

Ето какво четем в една от книгите на пловдивския изследовател на Севрюкова: ”Някога това място е било по-ниско с около десетина метра от съвременното ниво. Вледененият труп на обесения е положен в намиращия се някога там естествен овраг от ревностен християнин, измолил да го погребе за няколко жълтици от заптиетата. На плиткия, едва на около педя гроб в премръзналата земя той, боейки се от зоркия поглед на караулещите наблизо турски стражари, не полага кръст, камък или друг обозначителен предмет.”

Какво се случва след това? Наскоро след Освобождението, с новия градоустройствен план на столицата, за да се заравни теренът, без никакви опити за издирване и идентифициране тленните останки на Левски, те набързо са били затрупани с близо десетина метра пръст.

Според Слава Севрюкова, цитирана от писателя Христо Нанев, скелетът на Апостола никога няма да бъде открит и изваден на показ. Навярно е права. Кой днес би посмял да започне проучвателни разкопки заради някакви си  ”ненадеждни психотронни сведения”? Особено след случая „Царичина”?

При това пространството на всяко посолство се приема за негова територия.  И отново съдбовен парадокс – костите на най-издирвания в Османската империя джингиби продължават все още да бъдат в неизвестност.

 

Сподели във Facebook
Етикети: Брой 107