Здраве

30 Май 2016

1946

credoweb bg

Съвременен инструмент за въвеждане на електронното обучение като част от продължителното медицинско обучение на лекарите в България, изграден според изискванията на съсловната организация за ПМО, стартира Българският лекарски съюз. Структурата на обучението е формирана  по медицински специалности, посочени от БЛС и подлежащи на периодична и системна актуализация, като модулът осигурява техническа и функционална възможност за публикуване на обучителни материали за медицински специалисти под форма на текст, видео, снимки.

Българският лекарски съюз подава материалите за обучението, които осигурява посредством изградените  взаимоотношения на организацията с научните дружества и бордовете по специалности. Право  да участват в обучителни видеа и да подават обучителни материали за модула имат всички хабилитирани лица, което отговаря на Закона за висше образование и Закона за развитие на академичния състав.

Още за модула, както и самото обучение (достъпно само за регистрирани участници в системата), може да видите на сайта credoweb.bg.

Кликнете върх снимката, за да научите как и къде се извършва електронното продължаващо медицинско обучение на БЛС

 

Сподели във Facebook