Растем и продължаваме

Петър ГАЛЕВ

Скъпи читатели, ето че на седмата година от излизането си „Животът днес” отесня за желанието ни да ви информираме за всичко важно, да ви бъдем полезни, да ви забавляваме. Затова от днес вестникът е в ръцете ви, пораснал с 8 страници. Това ще ни позволи да бъдем още по-актуални, изисква го и времето, в което живеем.

Няма да правя тук анализ какво и защо се случва на медийното поле в България. Вие сте свидетели на всички процеси и вярвам, добре ги осъзнавате. Но със сигурност трябва да ви благодаря за доверието и интереса! Вие сте двигателят на най-големия български седмичник, като ревностно го търсите и четете, пишете ни писма, обаждате се в редакцията и не оставяте нито едно копие невзето.

От своя страна искам да ви уверя, че обещанието, което издателят пое още от първия брой, продължава с пълна сила да важи и в новия вид на „Животът днес”. За нас понятията журналистическа етика, достоверност, внимание към българския език, търсене на различни гледни точки са не само красиви фрази.

Е, тук няма да се информирате кой си е оперирал бюста и кой се е развел, но нали сме сигурни, че не това е дневният ред на България. В цяла Европа тенденцията е безплатните вестници да завземат все по-голяма територия. А когато те предлагат качествено и адекватно съдържание, няма нищо по-логично от увеличаването на читателския интерес. Ние го установяваме лично и това е най-важният ни мотив да вървим напред.


 

Сподели във Facebook
Етикети: Брой 75