Здраве

15 Ноември 2016

5561

Животът днес

Наднорменото тегло, високите нива на холестерол и стресът са основните причини все повече българи да имат проблеми с кръвното. Специалистите отчитат тревожно висок дял на застрашените у нас  - 75%. При хронично високо кръвно налягане се засяга работата на важни органи и системи и това води до тежки здравословни последици. Затова е изключително важно кръвното да се поддържа във физиологични граници чрез медикаменти, правилно хранене и повече движение. Едно модерно решение предлага фитотерапията чрез билковия комплекс „Кардиоксин“ -  за справяне с високото кръвно, аритмията и завишения холестерол.

Продуктът „Кардиоксин“ е базиран изцяло на фитонутриенти, извлечени от гинко билоба и арония. Той е незаменим източник на вещества, които по естествен начин понижават нивата на лошия холестерол, подпомагат работата на сърцето и кръвоносните съдове и позволяват поддържане на нормално кръвно налягане както при по-млади пациенти, така и при тези от третата възраст, твърдят специалисти с утвърдена практика с продукта.

Приемът на „Кардиоксин“ осигурява надежден начин за препрограмиране на тъканите и клетките, оказва физиологичен ефект върху практически всички органи и системи в тялото.

Клиничните проучвания показват регулиране на кръвното налягане при пациенти с регистрирана от 20 и повече години хипертония след прием от 2 до 4 месеца. При случаи на временно покачване на кръвното се наблюдава регулиране още след третия до петия прием.

Формулата  на  фитопрепарата е разработена по рецептурниците на акад. Никола Хлебаров, създател на серия билкови тинктури, носител на многобройни награди, световно признат учен и изследовател.

Продуктът „Кардиоксин“ можете да поръчате директно на телефон 0877 72 10 40, чрез интернет страницата http://tonik.info/cardioxin/ или да закупите директно от аптеките.

Сподели във Facebook