Безплатни прегледи в новото отделение по урология на МБАЛ „Централ Хоспитал“, Пловдив

Не се изискват направления от личните лекари, необходимо е само предварително записване на час по телефона

Седмица на безплатни прегледи започва на 13 юли в отделението по урология на пловдивската МБАЛ „Централ Хоспитал“. Консултациите ще се провеждат в специализирания кабинет в Медицински център – 1, разположен на първия етаж в болницата. За тях не се изискват направления от личните лекари, но желаещите трябва да си запишат предварително час на тел: 032/644-222.

За преглед може да дойде всеки пациент, който има заболявания, свързани с пикочно-половата система, както и страдащи от онкологични заболявания, обяви завеждащият д-р Артур Сарачев. Според него тенденцията за увеличаване на онкологичните болести се запазва и засяга все по-млади хора. Затова от изключителна важност е заболяването да бъде открито навреме и терапията да започне веднага.

След прегледа в Медицински център – 1 при необходимост пациентите ще бъдат насочвани за допълнителни изследвания и консултации в отделението по урология на болницата. Новото модерно звено разполага с 30 легла и с най-съвременната ендоскопска апаратура за диагностика и лечение на всички урологични заболявания. В операционните зали на отделението има условия за извършване на цялата гама от ендоскопски и отворени операции. В отделението се извършва и пластично възстановяване на пикочния канал при мъже, страдащи от стеснение на уретрата.

Още информация за МБАЛ „Централ Хоспитал“ потърсете на credoweb.bg

Сподели във Facebook
Етикети: Брой 154