Наталия Кобилкина: Ум и красива външност са гаранция за големи успехи

- Добър външен вид – добра кариера. Как вие обяснявате тази често срещана инструкция в съветите към дамите, които търсят работа или по-добра реализация в професията?
- При жените визията определя в доминираща степен и самочувствието, което не е съвсем така при мъжете. Ако една дама се вижда и чувства красива, тя става уверена, по-лесно завзема позиции, налага своите правила в работата, по-лесно предлага продуктите, които продава, и разбира се, по-лесно флиртува. Няма спор - флиртът помага и в бизнеса. Другото е, че жените, които се грижат за себе си, показват уважение и любов и към своето тяло и личност, и към околните. Съответно и другите хора им отвръщат със същото. Така че си заслужава да се грижим за своята визия. Ум и добра визия – това е наистина гаранция за големи успехи. 

- Външният вид е просто един фактор или е направо решаващият фактор за привличането между мъжа и жената, както и за секса?
- Външността е от огромно значение, кой каквото и друго да казва. Правих една лекция в Пловдив и обяснявам, че мъжете ни обичат и приемат такива, каквито сме... а един мъж от залата ме репликира остро: Не е истина! Когато се ожених, жената ми беше 50 кг, а сега е 100 и се чувствам излъган. Не искам да правя секс с нея, докато тя не свали тези килограми. Същото чувам нерядко и от жените: че когато надебелеят, губят и желание за секс. Обяснимо е - не се чувстват красиви, трудно се събличат пред партньора си, притесняват се как изглеждат на дневна светлина. Така че визията е много, много важна за всичко в живота ни.

- Освен добър външен вид какви други неща пазят живи и красиви отношенията мъж-жена?
- Добрият секс, разбира се. Но може да се помогне и с ред други неща - дори с малки жестове, с внасяне в сивото ежедневие на малки изненади, доза необичайност. Важно е да вземеш решение, че наистина искаш да се бориш – за себе и за двамата, да се развиваш в тази посока и да обсъдите с партньора какво правите. Примерно, всеки четвъртък жената да посреща мъжа специално, красиво облечена, да изпълнява негови специални желания, и в секса, или всеки петък мъжът кани жената на романтична вечеря. Т.е. важно е да има ритуали, важно е да знаем какво иска партньорът ни и да му го даваме. Важно е да сме наясно със своите желания и да ги казваме на другия.

- Кои са най-силните страни на жената?
- Силата на жената е в това да изглежда красива, щастлива и уязвима. Има ли ги тези три неща, много минуси са ти простени. За всеки мъж е много важно да му показваш постоянно, че наистина имаш нужда от него. В ситуация, в която един мъж има съпруга и примерно извънбрачна връзка и трябва да избира, често той избира точно тази, която има по-голяма нужда от него и го показва. Мъжът иска да закриля, да спасява, да помага. Вдъхновявайте го и му дайте този шанс.

Но, внимавайте много и с килограмите. Те пречат в една или друга степен на отношенията, включително на секса - по-бързо се изморяваме, по-бавно вървят всички процеси при нас. Често по-малко чувствителните хора са с излишни килограми. Те носят много блокажи и проблеми в себе си, чийто израз са килограмите. Наднорменото тегло в някакъв смисъл е защита срещу другите, значи страх от близост, страх да допуснеш някого близо до себе си.

Няма директна зависимост между килограми и желание, на слабите хора често им се прави повече секс, защото те повече спортуват и водят по-динамичен начин на живот. По-пълните хора по-трудно си намират партньори и имат по-ограничен избор (разбира се, има много пълни хора с уникален чар и дори килограмите не им пречат). Колкото сме по-здрави и по-добре изглеждаме, толкова повече искаме да покажем себе си – физически, емоционално и сексуално и толкова повече ни се прави секс.

Приемайте тялото си с любов и уважение тук и сега. Не чакайте, че един ден ще дойде момент, когато ще отслабнете и тогава ще се обичате. Обичайте себе си, така и партньора сега. Разбира се, вярвайте, че можете да отслабнете и използвайте за това капсулите и парфюма на I love fashion, който предизвиква желание в другия пол. Ние сме жени и е важно да сме красиви и да обичаме себе си. Когато ти обичаш, приемаш и обожаваш себе си – тогава и другите могат да го направят по отношение на теб. Струва си усилията, заслужава си да бъдем в баланс и в хармония със собственото си тяло.
 



 

Сподели във Facebook
Етикети: Брой 63