Здраве

31 Август 2023

610

credoweb bg

Летните вълнения са много: освежаване на модния антураж, състезание с морските вълни и дълги безсънни нощи с коктейл в ръка. Най-голямото вълнение обаче често се оказва екскурзията, която плануваме от зимата насам. Каквато и да е дестинацията, подготовката е многопластова - най-важният аспект от нея е подсилване на имунитета и здравето на чревната флора.​

Защо? Уви, дори и да пътуваме в първа класа, стомахът ни става изострено чувствителен и може да изпитаме неприятни симптоми, като диария, повръщане, спазми, подуване и газове. За да не си разваляме ваканцията от самото начало, нашата препоръка е профилактичен курс със специализирана пробиотична добавка Lacto 4 Force.

​Благодарение на 4 млрд. живи лиофилизирани лактобацили спомага поддържането на силен имунитет и едновременно с това балансира функциите на чревната микрофлора, като създава контраатака на вредните патогени и бактерии.

 

CredoWeb е социална платформа за здраве, която свързва лекари и пациенти. Предлага експертна информация за здравето, както и интерактивна комуникация.

Сподели във Facebook