Kашлицата при децата понякога може да продължи по-дълго в сравнение с тази при възрастните. Това е така, защото децата имат по-малки дихателни пътища, които са по-податливи на дразнене и възпаление. А при съвсем малките продължителната кашлица може да е следствие на трудността им да прочистят слузта от дихателните си пътища качествено, тъй като все още не умеят да кашлят или да духат носа си ефективно - обикновено мама трябва да се намеси и да асистира в това начинание, но дори най-добрата майка не може да боледува на мястото на малчугана.​

​Това, което може да направи обаче, е добави билковия сироп N-Ti-Tuss към курса на лечение. Богатият коктейл от растителни екстракти, като плажен бадем, сладник, орех малабар, свещен босилек, куркума, сиамски джинджифил, дълъг пипер и евкалиптово масло, правят сиропа не само супер ефикасен в борбата с възпалената лигавица, а и супер сладък за капризния детски вкус.

CredoWeb е социална платформа за здраве, която свързва лекари и пациенти. Предлага експертна информация за здравето, както и интерактивна комуникация.

Сподели във Facebook