Здраве

19 Декември 2011

3270

Животът днес

Силвестър Сталоун с българска усмивка от ЕО ДЕНТ


България има поводи да се гордее с постижения в областта на съвременната стоматология и зад граница. В Холивуд Силвестър Сталоун ще се усмихва и грее с чар, който дължи на български специалисти - д-р Венета Павлова, д-р Валентин Павлов, Бисер Димитров – зъботехник, и на целия техен страхотен екип от ЕО ДЕНТ.

По време на снимки Силвестър Сталоун получава естетичен проблем в горната челюст. Дилемата е: да се прибере в САЩ и да стопират снимките на "Непобедимите 2" или да намери алтернативен вариант тук, на място. Решението на звездата е да се довери за своето зъболечение на екипа от специалисти в софийската  клиника ЕО ДЕНТ. Разказа продължава д-р Павлова: "Когато ми се обадиха по телефона за Сталоун, в първия момент не можех да повярвам. Щастлива съм за този невероятен шанс, за възможността да лекувам Слай и се гордея, че в Холивуд ще грее наша усмивка”. „Той показа страхотно уважение, доверие и признателност, изключително благодарен пациент е”, допълва впечатлението д-р Павлов. „Приложихме най-модерните технологии в лечението, материали от цирконий, чисто керамични фасети без метални технологии, които гарантират най-висок клас естетика и зъбите да изглеждат като естествени", уточнява Бисер Димитров – зъботехникът, „изваял” усмивката на Силвестър Сталоун.

За много кратък срок те успяват да се справят с проблема на холивудската звезда. В нито една клиника на Запад не биха се наели да направят това за такъв кратък срок, и то по време на снимките на филм, казал самият актьор. И още: „Очаквам съпругата ми да бъде много изненадана и много да ревнува”.

Екипът на ЕО ДЕНТ, д-р Павлова, д-р Павлов, д-р Петров - анестезиолог, Бисер Димитров – зъботехник, са хората, грижили се за VIP пациента. За тях новата българска усмивка на Слай е истинско професионално предизвикателство – едно от най-сериозните за изминалата 2011 година. Тази усмивка като доказателство и признание ще остане запечатана и в „Непобедимите 2". А в клиниката на стената актьорът оставя и лично признание: „За страхотната работа! Вие сте майстори! С обич, Силвестър Сталоун”.(ЖЗ)

 

Сподели във Facebook
Етикети: Брой 196