Търсите специалист? Пишете му в CredoWeb

Търсите специалист, но не знаете къде да намерите точния лекар за вашия проблем? Имате здравен въпрос, но се чудите кого да попитате? CredoWeb.bg е първата социална мрежа за здраве, която помага на доктори и пациенти да се свързват и общуват по-лесно. Всеки регистриран лекар получава безплатен профил, където може да публикува информация за своята дейност.

За пациентите пък има много полезни инструменти, като изпращане на съобщение до лекар, задаване на въпрос във форума или записване на час за преглед. Те са достъпни след безплатна регистрация. CredoWeb предлага актуална информация за новости в лечението на различните заболявания. Във форума всеки може да зададе конкретен здравен въпрос. Отговарят специалистите, регистрирани в социалната мрежа. Форумът е разделен на специалности, така че всеки може да разгледа коментарите и по други здравни теми, които го интересуват.

В търсачката за лекари и медицински заведения пациентите откриват данни за контакт и информация за специалисти, болници и поликлиники. Допълнителна възможност е опцията да се зададе личен въпрос към избран лекар. CredoWeb разполага със собствена система за лични съобщения. Можете да я използвате, като стигнете до конкретен лекар чрез вътрешната търсачка за специалисти в платформата или до негов коментар във форума. Съобщението се изпраща, като кликнете върху символа „Писъмце” в профила на самия лекар или до името и снимката му във форума, където той е писал по поставени от пациенти въпроси. Отговора ще получите в профила си в CredoWeb. Ако имате нови съобщения, ще видите червена точка върху символа „Писмо” в менюто, след като влезете в профила си.

Ако веднъж сте изпращали съобщение до конкретен лекар, той остава в списъка с вашите контакти. Така след време можете отново лесно да му пишете.



 

Сподели във Facebook
Етикети: Брой 93