Включете се във фотоконкурса „Цветовете на пролетта“

Голямата награда е велосипед

Красотата е навсякъде около нас, а пролетта предлага изобилие на цветове и природни творения. Уловете ги, споделете ги във фотоконкурса „Цветовете на пролетта“, който се провежда в социалната мрежа за здраве CredoWeb, и спечелете някоя от атрактивните награди - велосипед и две хладилни чанти. Всеки желаещ може да участва с до 10 снимки. Крайният срок е полунощ на 13 юни 2015 г.

Право на участие във фотоконкурса на „Ролетра“ имат всички регистрирани потребители в credoweb.bg. Подкрепа за изпратените снимки може да бъде давана единствено от регистрирани потребители на сайта чрез натискането на бутона “Гласувай”, разположен под снимката.

Изисквания към снимките: 

•да са във формат .jpeg, .jpg;

•да отговарят на темата на конкурса;

•размерът да е до 2 МВ;

•не трябва да съдържат рекламни надписи. Допуска се логото на автора и то не трябва да заема площ, по-голяма от 10% от площта на снимката;

•снимките не трябва да съдържат нецензурни изображения, голота, насилие или съдържание в разрез с Конституцията на Р България;

•придружаващият снимките текст трябва да бъде на български език, на кирилица;

•текстът към снимката не трябва да съдържа нецензурни изрази, насилие или обиди; 

•участникът гарантира, че притежава пълните авторски права.

•Да качи своите снимки в съответния раздел Ролетра->Дискусия->Фотоконкурс „Цветовете на пролетта“. Включването става след натискане на бутон „Включи се“ и прочитане на пълните Правила на Конкурса в раздел „За дискусията“.

Снимки, изпратени по всякакъв друг начин, не участват в конкурса, а изпратилите ги потребители не участват в разпределянето на наградите. 

Наградите ще бъдат присъдени от тричленно жури. Голямата първа награда – велосипед, ще бъде определена на база „най-много събрани гласове за снимка“. Гласуването става единствено от регистрирани потребители на сайта чрез натискането на бутона „Гласувай”, разположен под снимката. Гласове за изпратените снимки, участващи в конкурса, мoгат да бъдат давани до 23:59 часа на 13.06.2015 г. източноевропейско време (UTC+2:00). Един потребител може да гласува за неограничен брой различни снимки, участващи в конкурса, но само по веднъж за всяка една снимка.

Другите две награди ще бъдат определени на случаен принцип след теглене сред всички снимки, участвали в конкурса. Победителите в конкурса ще бъдат обявени на страницата на „Ролетра“ в credoweb.bg в рамките на до три работни дни след крайния срок за изпращането на снимки.

Сподели във Facebook
Етикети: Брой 147