Вергиния Мартева

Три души създават една необикновена книга – това са небесният ангел Ханс, Вергиния Мартева и Васил Пекунов. „Роялът на ангела“ не е роман и в сюжета няма никакви художествени измислици, защото е плод на дългогодишното сътрудничество между Ханс и Вергиния. И се появява като резултат на тяхното духовно общуване, което Пекунов е съхранил на диктофон. Вергиния Мартева живее и работи в Пловдив. Тя е необикновена личност със свръхсетивни способности, лечител, психолог. От дете е във връзка с Небесата, откъдето ангелът Ханс контактува с нея. Васил Пекунов е издал книгите „Верникът и Неверникът“, „Зрящият и Незрящата”, „Визитацията“, „Милост Божия”, „И рече Бог”, „Седем нощи в Светлината” и др.

Предлагаме ви откъс от „Роялът на Ангела“

Васил Пекунов

На 6 ноември 2008 г. вечерта, четвъртък, отново бяхме в кухнята ни: Ханс, Вергиния, жена ми Радиана и аз. По едно време Ханс заговори за човечеството, за България, за Земята. Никой от трима ни не предполагаше какво ще чуем. Само ще припомня, че два дни по-рано, на 4 ноември, вторник, Барак Обама бе избран за президент на САЩ. Сега, докато пиша тези редове през 2015 г., вторият мандат на Обама приключва, но обърнете внимание на словата, с които Ханс бе избрал да ни предупреди за неща, за които огромната част от човечеството нямаше (и няма!) абсолютно никаква представа.

* Земята се готви за катаклизъм. Обама ще направи още по-голяма грешка, отколкото сегашния президент. Изтегляйки войниците от Ирак, ще създаде широк достъп на злото и ще почнат старите истории. Ще се обърне към лошо светът.

* Колкото и невероятен, нежен, добронамерен и доброизлъчващ да ви се струва, той е една брънка от огромното тяло на Сатаната. Обама е син на Сатаната. Сатаната ще роди много синове. И няма да е дълголетен този син. За да роди други, по-страшни синове. Този човек, Обама, изпълнява програма да се даде път на злото – под маската на миролюбиви практики. По този начин бариерите пред злото ще почнат да се вдигат. Злото ще разпростре пипалата си навсякъде. Навсякъде по света ще се усилят храненето с наркотици, тоест наркотрафикът, убийствата, най-различни други долнопробни практики. Оттам, от Обама, ще произлиза зло. Това е изпит, който народът на САЩ не издържа. Идването на Барак Обама бе подготвено преди години с големи митинги срещу расизма, а САЩ никога не са били свободни от расизма. И в тази расистка все още страна под егидата на свободомислещи личности сега ще го използват като маша този човек – той става маша на голямото тяло на Сатаната. Той има ангелско лице, видимо е избран от народа, но това е грешка: той ще пусне юздите на злото по целия свят, като изтегли войските от Ирак. Уж хуманитарни казуси, уж очевиден мир, а пътят на злото ще бъде отворен: наркотици, оръжие, изнасилвания, гаври, бедствия.

Ще разбира ли той какво върши, питаме ние.
* О, да, това е програма да победи черен президент в расистка страна. Той е подставено лице и знае какво върши. Нарочно му е избрана физиономията. Нарочно е избран да бъде такъв. […] Биографията му не е истина. Осиновен е много малък. Негови родители са блудница и крадец. Ще се акцентира върху християнските ценности, семейството, Бог – това му е в програмата.

Добре, след като ще провежда все пак добра социална политика, кое е сатанинското у него, пак питаме ние.

  • Това е началото на промиване на мозъци. Той спира войните и отваря вратите автоматично – те не се виждат тези врати! – на всички зли сили. Престава възпирането на злото. Юздите, които досега са държали част от света, вече няма да ги има. И се отварят уж в името на мира и доброто, на съхранението на хората, уж за да спре избиването на хора. И започва избиването на други нива, масовото избиване. Не само с преки военни действия и с кървави събития, а чрез наркотици, шпионаж, оръжия, отвличания, експерименти, всичко се отваря. Няма забрани. Всичко в името на мира и благото на човека. Ето това е ужасът.

После Ханс заговори за България. Цитирам дословно най-главното според мен. И само най-поносимото. Напомням – в края на 2008-а сме!

  • България ще бъде продадена, но народът ще е по-добре след време. Ще има бум на ракови и психически болести, това ще е бич. Ще почне биологическа чистка. Много нови деца ще се раждат, ще започне подновяване на нацията. * Нефт ще се открие на две места, а държавата ще го използва по най-нерационалния начин, ще го продава. * Тук няма комунисти, няма демократи, няма отделни партии – съществува една мафия със страшно много пипала. Прави се модел, който уж трябва да прилича на европейска държава, каквато никога не сте били. Ще дойде напълно мафиотско правителство; изборите ще представляват нещо като плацебо. * Секат се много полезни дървета. ДПС е създадено като мафиотски регулатор. Умен човек го е изчислил, вече бе убит – Луканов.* Ще има лично възмездие за всеки. Няма случай някой да се е отървал от личното възмездие. * Патриархът ще умре скоро и на негово място ще дойде друг, по-добър човек. Той ще внесе много смут в лоното на хора, които са свикнали да живеят по-греховно и от най-обикновените грешници. Висшите йереи смятат, че ще могат да го купят. Той е достолепен и може да се разчита на него. Визията му ще вдъхва сила. Ще даде отпор на всички долни неща, които се вършат в тази българска църква, и ще иска да въведе нещо ново, а то е строг контрол. Дали ще му дадат? Ще видите как ще минат няколко години след избирането му и какво ще се случи… Това е… Какво да ви кажа? Път, път…

Някак естествено Ханс премина към съдбата на бъдещите хора. По-точно – на част от бъдещите хора.

  • Човечеството обаче има избор. Всички души, които идват, ще носят програмата за любов. Те ще са онази светла раса, за която ви известяваме. Подготвя се нова планета за тези души. Тези нови души са земни души, преминали през кръговете, изчистени са, доказали са се във времето.

Бяхме разтърсени от всичко, което научавахме. Но Ханс продължи да ни разкрива дверите на Небесата.

  • Висшият Енергиен Съвет е от дванадесет велики души. Същият модел като долу с апостолите.  Чрез тях Господ изпълнява определени програми. Господ е оставил почти всичко в техните ръце – да решават и да го изпълняват.

Ангелите нямат право пряко да се намесват.

Чудесата се извършват чрез хора, чрез добри хора. Не всеки може да извърши добро. Човек трябва да е много добър, много милостив, за да го направи.

Вие знаете, че няма смърт. Просто е една гардеробна. Трудно е преобличането. Тегли ви огромен вакуум. Тук е адът, на Земята, някакъв вид ад. Тук може да бъде и рай също така. Адът е в изпитанията. Чрез изпитанията стигаш до рая.

Има и друг ад, там се помещават злите духове, те са в отделна йерархия. Когато за дадената душа няма никаква надежда, когато до такава степен е извратена тази душа, такива души се натикват в отделен свят. Но те могат да преминават и в другия, в ангелския свят. Имат тези способности. Защото в безумието си те притежават и безумна сила.

По някое време питаме: „Откъде да знае човечеството, че това е синът на сатаната, за да не му позволи да се роди?”. Ханс отвръща със сурови думи:

  • Вижте си вашата „промяна” в България – подкрепяте програми менте. Да подкрепиш кауза, която ти самият не изпълняваш, е най-голямата сила, която получава синът на Сатаната. Човечеството имаше шанс да спре раждането, но то нямаше желание да се бори със злото. Падналият ангел Сатанаил се оказа доста силен на Земята.

За да дойде донякъде успокояващото послание:

  • Идва и нова раса. Деца и души, успели да се инкарнират вече – великата нация на децата индиго. Не е необходимо да ги разпознавате. Те знаят кои са. Децата индиго ще се опитват да събират от старите души онези, които си заслужават да бъдат събрани. Те са пратени да селектират. Те го правят инстинктивно, без да съзнават, че го правят, за да може, когато дойде времето на преместването на друга планета, те да вдигнат тези души и да ги пренесат, където трябва. Аз не мога да ви обясня с човешки думи как ще стане това. Разберете, синовете на Сатаната се раждат, но Господ праща и другите синове. Това се децата индиго, те вече са родени. Сатаната ще ражда синове, но тук ще се раждат и светли синове. Просто Господ си задвижва програмата за решаваща битка.
Сподели във Facebook