Акценти

15 Декември 2018

Животът днес

Ще ви се усмихне ли късметът или ще броите стотинките в джоба си, чуйте звездите.

Овен

Предстоящата година ще бъде доста благополучна за представителите на тази зодия. Успехът им ще се дължи на внимателното проучване на всички финансови параметри, преди да инвестират средствата си. Късметът обаче няма да ги съпътства от началото на 2019 г., затова в първите месеци трябва да бъдат внимателни и да се пазят мошеници. От средата на годината банковите им сметки ще започват на растат, но не бива да се главозамайват и да започнат да харчат неразумно, което е типично за Овните.

Телец

През следващата година често няма да им достигат пари, за да осъществят плановете си. А те ще са мащабни, което ще изисква значителни финанси. Не бива да разчитат на особен късмет, затова рискът да затънат в дългове е съвсем реален.

Близнаци

Родените под този знак ще имат успешна финансова година, дори може да напълнят банковата си сметка, но трябва да бъдат внимателни. Да избягват големите инвестиции, защото няма да им донесат очакваните резултати. Да не дават и пари назаем, защото рискът да не им ги върнат е голям.

Рак

Представителите на тази зодия ще бъдат особено предпазливи през следващата година и няма да рискуват финансите си. Но няма и нищо да си откажат, разчитайки на добрите финансови резултати от 2018 г. Очаква ги добър и стабилен доход, без големи печалби.

Лъв

Тези хора, както винаги, няма от нищо да се лишат. Но не защото потоци от пари ще текат към тях, а защото така са свикнали да живеят. Началото на годината няма да е особено успешен период за тях, но през втората половина финансовото им състояние ще се подобри и Лъвовете ще мога да продължат обичайния си начин на живот. В края на годината е много вероятно да получат изгодно инвестиционно предложение, но не бива да вземат решение, преди да се посъветват със специалисти.

Дева

Девите могат смело да разчитат на финансов успех. Очакваните доходи ще се дължат на работата и усилията им, които са вложили в предишния период. Затова Девите ще могат спокойно да отдъхнат или да работят, без да се напрягат особено, докато банковата им сметка расте. Не бива обаче да предприемат рисковани финансови операции, както и да дават пари назаем.

Везни

Представителите на тази зодия най-много ще се нуждаят от пари. Причината е, че в началото на годината ще си позволят скъпа придобивка, а през останалите месеци ще връщат кредити, лишавайки се от доста удоволствия. Везните не бива и да се захващат с нещо незаконно, опитвайки се до оправят финансовото си положение. Хазартът също не е препоръчителен за тях, защото още повече ще затънат в дългове.

Скорпион

Очакват ги неотговарящи на доходите им разходи, ще харчат повече, отколкото получават. У Скорпионите ще се събуди жаждата за разкошен живот, затова ще трябва да започнат втора работа или да намерят финансова поддръжка от спонсор. През втората половина на годината обаче може да разчитат на финансови постъпления, което ще се бъде случайно и не с тяхна помощ.

Стрелец

Много динамичен и успеше ще бъде този период за Стрелците. Те ще се трудят упорито, спестявайки получените средства или влагайки ги за напредък на бизнеса им. Още от началото на годината някои от тях ще се захванат с обучение, което ще им позволи да увеличат доходите си. Оказвайки помощ на близки и роднини обаче, не бива да забравят за себе си, защото имат този навик.

Козирог

Представителите на тази зодия ще останат верни на принципите си, благодарение на което ще увеличат доходите си в доста сложен за тях период. Тези хора упорито ще спестяват пари и ще ги влагат само в надеждни и проверени начинания, които ще им носят неголям, но постоянен и защитен доход. През следващата година у някои Козирози ще се събуди авантюристичният дух и те ще се опитат да забогатеят мигновено, но това няма да се случи. Важно е да се спрат и да не правят необмислени инвестиции.

Водолей

Те ще развихрят цялата си фантазия и ще разгърнат творческите си способности, за да се обогатят максимално през следващата година. Имайки предвид амбициите и актьорския им талант, през 2019 г. те със сигурност ще си намерят спонсор. Дори идеите им да са безумни или рисковани, те няма да отстъпят от тях, което ще им позволи да си осигурят значителни доходи.

Риби

През 2019 г. Рибите трябва да харчат колкото може по-малко, защото едва ли ги очакват финансови успехи. Независимо, че ще положат огромни усилия, за да си осигурят повече доходи, разходите им ще бъдат много по-големи. За да вържат двата края, може би ще им се наложи да започнат втора работа или да се ориентират към друг финансов източник. Не е изключено и да потънат в дългове.

Сподели във Facebook