Акценти

19 Март 2018

credoweb bg

БЛС реализира дистанционното  си ПМО в електронен вариант в CredoWeb -иновативната платформа за дигитална комуникация.

Договорът бе подписан на международна конференция в София на тема: „Продължаващото медицинско обучение гарант за качество в професионалната практика и за безопасността на пациента”.

Това сътрудничество ще позволи критериите за ПМО да бъдат уеднаквени и признати с тези в Европа, САЩ и Канада. Дава се  възможност и за акредитиране на всички  медицински форуми в България по европейски стандарт и за пълното им признание в цял свят“, заяви д-р Ромуалд Крайевски, президент на UEMS.
. „Крайно време е българските лекари да си вдигнат главите, от тях зависи дали ще се възползват от предоставените им възможности за повишаване на тяхната квалификация - каза той. – Този договор е мотив за бъдещия път на медицината, за утвърждаването и развитието на ПМО, което ще създаде предпоставки за сериозно научно развитие на колегите по целия свят и ще се превърне в медиатор на добри медицински практики и ценности"
Подчерта председателят на БЛС д-р Венцислав Грозев и допълни, че организацията е изключително щастлива, защото българската медицинска общност по нищо не отстъпва на европейската.
Кликнете върху изображението, за да научите повече подробности - в CredoWeb

 

Сподели във Facebook