Здраве

20 Април 2010

6336

Животът днес

След дългите месеци с ниски температури, липса на достатъчно пресни храни и прекарани вирусни заболявания през пролетта организмът ни изпитва дефицит от незаменими аминокиселини, необходими за енергийното обезпечаване на жизнените процеси.

Някои от аминокиселините могат да бъдат набавени чрез рационално хранене, а други почти не се срещат в храните. Но и за това има решение.

Препаратът Амбинор съдържа две важни незаменими аминокиселини – аргинин и аспартат. Те са основни участници в процесите по доставянето на енергия и освобождаването от токсините. Нуждите от аргинин са силно завишени при умора и стрес.

Амбинор има три основни действия. Енергизиращо – уникалното съчетание на двете аминокиселини подпомага способността на организма да преработва и усвоява веществата, които го зареждат с енергия. За разлика обаче от добре познатите енергизиращи напитки, които дават усещане за тонус само в рамките на 1-2 часа след приема, ефектът на Амбинор е продължителен.

Дезинтоксикиращо - ускорява изхвърлянето на токсините от организма. Така ни помага по-бързо да се освободим от крайните вредни продукти на обмяната, както и от тези, които са се натрупали по време на боледуването от вирусни инфекции. Така тялото ни усвоява по-лесно витамините, минералите и микроелементите от храната.

Подобрява мозъчната дейност и съня, заличава психичната умора, улеснява приемането на нова информация. Затова е много подходящ за хора, чиито професии са свързани с интензивно умствено натоварване и психическо напрежение, както и за ученици и студенти.

Важно е да се знае, че за да има ефект, Амбинор трябва да се приема три пъти на ден по една ампула поне седем-десет дни. Препаратът има приятен вкус и не се налага допълнително да се разрежда с вода или други течности.

Амбинор е напълно безвреден, защото, след като свършат полезната си работа, двете аминокиселини също се отделят по естествен път от организма.

 

 

Сподели във Facebook
Етикети: Амбинор Брой 116