Безплатно консултират за урологични проблеми във „Вита”

МБАЛ „Вита”- София, организира Ден на отворените врати за пациенти в Урологичното отделение на болницата на 29 май. Домакин на срещата ще бъде доц. д-р Цветин Генадиев, ръководител на „Вита простата център” и специалист по лазерна и лапароскопска урология. Той е специалист с дългогодишен опит в диагностиката и лечението на простатните заболявания, един от пионерите в безкръвната хирургия на простатата в България. Автор е на ендоскопската екстраперитонеална радикална простатектомия – една от най-модерните и ефективни операции при карцином на простатата.

Основна тема на дискусията ще бъде „Лазерна урология – методи за лечение на доброкачествена хиперплазия на простата и други урологични проблеми чрез лазер”.
Посетителите на Дните на отворените врати ще имат възможност да се информират подробно за методите за диагностика и лечение на аденом на простатата, които предлага „Вита”, както и методите за лазерно лечение на други урологични проблеми.

Темата е част от поредица теми, които ще бъдат представени по време на Дните на отворените врати в Урологичното отделение на болница „Вита”.
Желаещите да се присъединят към Дните на отворените врати трябва да се запишат за участие на тел: 02/960 49 84 или на thulium150@vita.bg.

Допълнително въпроси към специалистите на „Вита простата център” можете да задавате във форума на credoweb.bg. Социалната мрежа за здраве предлага и широк спектър информация по урологични проблеми, както и възможност за връзка с най-добрите специалисти в областта.

 

 

Сподели във Facebook
Етикети: Брой 101