Доверието на пациентите е гарант за успеха на всяка болница

Доверието и благодарността на пациентите са най-важният фактор за успеха на МБАЛ и МЦ „Ниамед” в Стара Загора, откакто те съществуват. „Развиваме се благодарение на информирания избор на нашите пациенти и приятели, на добрите думи, които споделят за нас”, казва управителят и създател на лечебното заведение д-р Николай Христов, който е акушер-гинеколог. 

Специалистите са наясно, че при проблем пациентите често търсят информация първо в интернет, затова особено държат на онлайн репутацията си. Профилът в новата социална мрежа за здраве CredoWeb е важен инструмент в тази насока. Той открива нови възможности за „Ниамед” – да бъдат широко огласени в интернет успехите и новостите в работата на лечебното заведение. Информацията е важна не само за пациентите, но и за колеги лекари. Профилът дава и други опции - позволява на повече хора от Стара Загора и околностите да откриват правилния лекар, специалистите да влизат в контакт със своите пациенти, а също и да получават обратна връзка за тяхната удовлетвореност.

Комуникацията в първата социална мрежа за здраве в България е удобна и безплатна за всички. Допринася за повече прозрачност в здравната система у нас, където пътят на пациента невинаги е ясно очертан. „Моите колеги са изключително доволни от присъствието си в CredoWeb, защото получават новини от здравеопазването и медицината, поддържат връзка с медици от своята област, с които могат да коментират горещи теми във форума, както и да отговарят на въпроси на пациенти”, обобщи д-р Христов.

МБАЛ и МЦ „Ниамед” са модерни частни лечебни заведения, разкрити през 2007 г. в помощ и услуга както на старозагорци, така и на пациенти от цялата страна. Болницата разполага с пет отделения: акушерство и гинекология, неонатология, хирургия, гастроентерология и отделение по анестезиология и реанимация. За оборудването, което е на най-съвременно ниво, са направени сериозни инвестиции. Специалистите с европейска квалификация осигуряват денонощно грижа за пациентите си. Част от структурата на лечебното заведение е и прилежащият Медицински център, където консултират различни специалисти от доболничната помощ.  

Сподели във Facebook
Етикети: Брой 105