Здраве

20 Ноември 2023

549

credoweb bg

Също като градския автомобил ставите ни са в постоянна употреба, а целта им е да ни придвижват от точка А до точка Б. Уви, също като амортисьорите на колата, и ставите ни се нуждаят от редовно „смазване“. ​

А говорейки за смазване, всички знаем, че хиалуроновата киселина заема челна позиция в грижата за ставите; любопитен факт - тя дори е съставка на вътреставната течност.

Това, което може би не знаете е, че в състава на хиалуроновата киселина се намират два други много важни елемента - глюкозамин и хондроитин. Те участват във формирането на ставния хрущял, имат противовъзпалителен ефект, а хондроитин сулфат редуцира тромбообразуването в околоставните тъкани.​

Chondrosave е специализирана добавка, която се стреми да попълни дефицитите в опорно-двигателния апарат, които се появяват с напредването на възрастта, а глюкозамин и хондроитин са основни елементи във формулата ѝ.

CredoWeb е социална платформа за здраве, която свързва лекари и пациенти. Предлага експертна информация за здравето, както и интерактивна комуникация.

Сподели във Facebook