Иновации, дискусии, безплатни прегледи на БУЛМЕДИКА / БУЛДЕНТАЛ 2012

От 15 до 18 май 2012 г. в Интер Експо Център-София се провежда 46-та международна специализирана изложба БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ. Тя е под патронажа на Министерството на здравеопазването, с подкрепата на Българския лекарски съюз и Българския зъболекарски съюз.

Директни изложители са 207 производители, търговци и дистрибутори. Участват продукти на 981 компании от 45 държави -  нови модели медицинска техника, апарати и продукти за лечение, оборудване, апаратура и инструменти за медицински, дентални, козметични кабинети, за зъботехнически лаборатории, материали за денталната практика, обзавеждане за рентгенови и зъболекарски кабинети, продукти за оралната хигиена, софтуер, работно облекло и др.

Темата на дискусионния панел на 15 май е “Лекарствената политика – партньорство за здраве”. Тази година изложението е  домакин и на награждаването на победителите в V юбилейно издание на Националния дентален конкурс “Усмивка на годината” (16 май).

В партньорство с Националната пациентска организация са организирани безплатни прегледи за метаболитен синдром и затлъстяване (15 май), хронични вирусни хепатити - тестове за хепатит B и C (16 май),  сърдечносъдови рискови фактори (17 май) и диабет тип 2 (18 май). През първите три дни изследванията ще са между 10.00-16.00 ч., а на 18 май - 10.00-14.00 часа.
 www.bulmedica.bg

 


 

Сподели във Facebook
Етикети: Брой 5