Здраве

10 Ноември 2022

credoweb bg

Физическата болка е най-красноречивият знак, подаден от организма ни, че нещо не е наред. Временна или хронична, болката е сигнал за наличие на медицински проблем, а колкото по-дълго изпитваме болка, толкова по-сериозен може да се окаже проблемът. ​

​Мигновено и сигурно решение за справяне с повечето неврологични симптоми е Doloren (Долорен). С помощта на активната си съставка ибупрофен една таблетка успешно се бори срещу неприятните мигрени, зъбобол, менструални болки и др. ​

​Хвърлете поглед върху страницата на CredoWeb, където можете да откриете внимателно селектирана информация, съвети и интервюта с водещи специалисти относно правилното идентифициране и лечение на различните видове болка:.

Долорен (ибупрофен) принадлежи към група лекарства, наречени нестероидни противовъзпалителни средства (НСПВС), които действат, като намаляват болката, възпалението и повишената температура.

 Долорен облекчава:

CredoWeb е социална платформа за здраве, която свързва лекари и пациенти. Предлага експертна информация за здравето и интерактивна комуникация.

Сподели във Facebook