Как да се свържем със специалист в CredoWeb?

За да осъществите контакт със специалист или лечебно заведение в CredoWeb, вие трябва да сте регистриран потребител в платформата. Анонимните потребители нямат право да коментират, следват, харесват или да изпращат съобщения и запитвания. Те могат само да търсят, четат и разглеждат, но не и да общуват с останалите, регистрирани в социалната мрежа за здраве. Затова стъпка номер едно е да натиснете бутон „Включете се” и да попълните кратката регистрационна форма. От там нататък CredoWeb ви дава няколко възможности за общуване със специалистите:

1. През форума
В него имате възможност да поставите конкретен въпрос до всички лекари от дадено медицинско направление. Така ще можете да получите повече от едно професионално мнение. Ако не сте сигурни в коя от всички 40 медицински специалности да позиционирате вашето питане, можете да пишете в секция „Други”. Администраторът ще прехвърли вашата тема на правилното място.

2. Чрез лично съобщение
Този вариант можете да ползвате, ако имате питане към конкретен лекар или медицинско заведение. Влезте в профила му и кликнете върху бутона, изобразяващ пощенски плик. Имате възможност да изпратите съобщение и да добавите въпросния потребител в адресната си книга, което ще улесни евентуална последваща комуникация с него.

3. Чрез коментар под статия
Ако някоя публикация от специалист в CredoWeb е събудила вашия интерес, можете да добавите коментар или въпрос под нея. Не забравяйте обаче да следите движението на коментарите, защото няма да получите лично известие, ако лекарят ви отговори.

 

Сподели във Facebook
Етикети: Брой 110