Здраве

23 Септември 2014

2513

Животът днес

Намерете своето лечебно заведение в CredoWeb!

Вижте кои болници и центрове вече имат профил в първата социална мрежа за здраве.

Със СБАЛ „Йоан Павел” можете да се свържете тук:
http://www.credoweb.bg/SBAL-Ioan-Pavel-profile-21985.html

СБАЛ “Йоан Павел” - София e първата частна специализирана хематологична болница в България. В нея се извършват диагностика и лечение на всички видове кръвни заболявания при възрастни пациенти (над 18 г.) като анемии, нарушения на кръвосъсирването, болести на лимфните възли, болести на костния мозък и нарушения на имунитета. В болницата се провежда химиотерапия, таргетна терапия и имунотерапия на заболяванията на кръвта, костния мозък и лимфните възли. Болницата има договор с НЗОК и приема болни с направление за хоспитализация.

Медицинска практика NM Genomix - д-р Чалманов
можете да намерите тук
http://www.credoweb.bg/profile.php?id=22096

Частната гинекологична практика предлага висококачествена медицинска грижа за жени и семейства от цялата страна. Собственикът д-р Начко Чалманов е акушер-гинеколог с дългогодишна практика във II АГ болница "Шейново". Той е един от водещите специалисти в лапароскопската хирургия в гинекологията, притежава сертификати за компетентност при възстановяване на пелвисното дъно по метода PROLIFT и хирургичното лечение на уринарна инконтиненция по метода TVT Secur. Той е и един от водещите български специалисти по семейно планиране с диплома по репродуктивно здраве и семейно планиране от Световната здравна организация.

МБАЛ „Сердика” е на адрес
http://www.credoweb.bg/MBAL-Serdika-profile-19744.html

Многопрофилна болница за активно лечение "Сердика" е частно здравно заведение, има сключен договор с НЗОК за 65 клинични пътеки в няколко специалности.
ОРТОПЕДИЯ И ТРАВМАТОЛОГИЯ - заболявания на опорно-двигателния апарат, артрозни изменения на тазобедрени, коленни, раменни и глезенни стави, ставно ендопротезиране, гръбначна хирургия.
АКУШЕРСТВО И ГИНЕКОЛОГИЯ - гинекология на пубертета, зрялата възраст и климактериума, консултация на бременни с пренатална генетика, оперативно лечение и химиотерапия на рака на матката, ендоскопски оперативни методи и др.

ХИРУРГИЯ - лапароскопски (безкръвни) оперативни методи на лечение, гастроскопия и колоноскопия, диагноза, оперативно лечение и химиотерапия на рака на женската гърда, колоректална хирургия.
УШИ -  НОС – ГЪРЛО - носни полипи, намален слух, проблеми със сливиците при деца и възрастни.
МЕДИЦИНСКА ОНКОЛОГИЯ - лекарствено лечение (химиотерапия) на солидни тумори при възрастни.

МБАЛ "Св. Иван Рилски" – Център в Стара Загора можете да откриете тук:
http://www.credoweb.bg/MBAL-Sv-Ivan-Rilski-Centyr-profile-19846.html

Болницата разполага с 80 легла, разпределени в 7 отделения - акушеро-гинекологично, неонатологично, обща хирургия със сектор урология, гастроентерология, очни болести, образна диагностика, анестезия и интензивно лечение. В болницата работят модерно оборудвани клинична лаборатория, патохистологична лаборатория и микробиологична лаборатория.

Голяма част от медицинската апаратура в болницата е уникална за страната. Прилагат се безкръвни ендоскопски методи на оперативно лечение в областите на хирургията, ортопедията, гинекологията, урологията, очните и УНГ-заболяванията.

 


 

Сподели във Facebook
Етикети: Брой 115