Здраве

20 Ноември 2022

credoweb bg

Затруднено движение, скованост... това са само някои от симптомите при проблеми в ставите и мускулите.​

Причините са много - напреднала възраст, инфекции, наранявания вследствие на физическа активност, падане, бягане, тренировка. Никой не е застрахован.​

Има изход и той се нарича OXYPAIN OIL (Оксипейн Ойл). Той е уникален по своя състав продукт, който облекчава болезнеността и сковаността в ставите и мускулите. Впръскайте върху болезненото място, комбинирайте с локален масаж и се отпуснете.​

OXYPAIN OIL представлява масло, което заедно с механичното въздействие на масажа, облекчава болезнеността и сковаността в ставите, мускулни болки навяхвания и други малки травми. Иновативен, уникален по своя състав продукт без аналог на пазара у нас.

Основната активна съставка са оксигенирани глицеролови триестери на натурални етерични масла. Продуктът е медицинско изделие (клас I) под формата на спрей, лесен за нанасяне и бързо абсорбиращ се.

OXYPAIN OIL е ефективен при:
- Ставно-мускулни болки;
- Увреждане на междупрешленните дискове;
- Периартрит на раменна става;
- Мускулни и ставни травми-разтежения, натъртвания, навяхвания, разкъсвания на мускулни влакна;
- Остеоартроза с различна локализация;
- Ревматоиден артрит;
- Синдром на карпалния тунел;
- Уикенд уориър синдром.

OXYPAIN OIL е под формата на спрей с много точно дозиране. Всяка опаковка съдържа 150 дози (впръсквания), а с едно впръскване се покриват около 20 cm2 площ. Това прави OXYPAIN изключително икономичен.
Нанася се локално върху засегнатия участък два или повече пъти дневно.

CredoWeb е социална платформа за здраве, която свързва лекари и пациенти. Предлага експертна информация за здравето и интерактивна комуникация.

Сподели във Facebook