Здраве

8 Ноември 2022

credoweb bg

Който твърди, че сезонните промени не афектират здравето му, вероятно има желязна имунна система и е достоен пример за подражание на всички нас, които привличаме есенните настинки като магнит. ​

​Преболедували или не, редовният прием на пробиотици е най-сигурният начин, както да се предпазим от вирусни инфекции, подсилвайки имунитета си, така и като средство за балансиране на чревната флора след антибиотично лечение.​

​Препоръката на Ecopharm тази есен е хранителната добавка BioticFit. Благодарение на полезни антигени, стимулиращи общия имунитет, продуктът е верен другар в грижата за чревното здраве.​

Осигурява добър баланс на бифидобактерии и лактобацили при по-продължителен прием. Има вкус на череша, което го прави по-приятен за прием.

БиотикФит е подходящ за всички, които искат да повишат имунитета си чрез нормализиране на микробиома на храносмилателната система.

Подходящ е още за хора:

  • след антибиотично лечение за бързо нормализиране на флората
  • преминали лечението за хеликобактер пилори терапия, за да се предотврати повторната колонизация – необходим е пробиотик с голямо количество полезни бактерии и в прахообразна форма (саше) като БиотикФит.

Продуктът може да се използва и за подобряване на общото състояние – съдържа полезни, стимулиращи общия имунитет антигени. Да се избягва обаче при пациенти, които са с тежък имунен дефицит или преминават лечение с химиотерапия или цитотоксични медикаменти.

CredoWeb е социална платформа за здраве, която свързва лекари и пациенти. Предлага експертна информация за здравето и интерактивна комуникация.

Сподели във Facebook