Първата не само в България социална мрежа за здраве CredoWeb стартира обновената си версия, която дава още по-големи възможности за всички типове потребители. CredoWeb свързва лекарите помежду им, както и пациентите с медицинските специалисти от цялата страна. Всички потребители могат да намират в социалната мрежа за здраве богато съдържание според собствените си интереси.

Пациентите в CredoWeb имат достъп до популярни, но напълно достоверни материали – текстове, снимки и видео по пълния спектър от теми, свързани със заболяванията, здравето, здравословния начин на живот. Могат да откриват лекари по населени места, здравни заведения и специалности и да се обръщат с въпроси към тях, както и да намерят контактите им за записване на преглед.

Лекарите получават високоспециализирана научна и практическа информация, недостъпна за широката публика и могат да участват в уникални виртуални дискусии по различни теми в областта на медицината и здравеопазването.

В CredoWeb вече членуват половината от действащите лекари в България. Платформата се утвърди като сигурно и удобно средство за информация и комуникация в здравната сфера. 

Екипът на CredoWeb след пускането на новата версия на социалната мрежа за здраве

 

Сподели във Facebook