Галерия

9 Ноември 2015

5724

Животът днес

Фармацевтичната компания се утвърди сред лекарите и пациентите с качествените медикаменти и хранителни добавки, които отговарят на най-високите световни стандарти. На тържеството на „Екофарм“ в столичния военен клуб дойдоха партньори, приятели, колеги. 15 години по-късно основателите на компанията са още заедно (отляво надясно на снимката долу): финансистът Емил Иванов, д-р Нели Цолова, д-р Петър Велев, д-р Катя Генова и адв. Даниела Ангелова. С много емоция бяха посрещнати изпълненията на Веселин Маринов - дългогодишен приятел на „Екофарм“.

 

Екофарм е една от водещите фармацевтични компании в България, разполагаща с много добре развита маркетингова структура, покриваща цялата страна и преобладаващата част от българските лекари.

Основната й дейност е свързана с извършването на внос, търговия на едро, маркетинг и дистрибуция на собствени и лицензни лекарствени продукти, медицински изделия, хранителни добавки и козметични продукти. Вече 15 години дейността на дружеството се осъществява от висококвалифициран екип от медицински и други специалисти. Дружеството притежава сертификат за съответствие с изискванията на стандарта ISO 9001:2008 и Добра дистрибуторска практика.

 

 

Сподели във Facebook