За днешния стопанин на Белия дом толкова е говорено и писано, че стига за цяла енциклопедия. Въпреки това продължават да се появяват свидетелства за странните навици на Тръмп. Този път в откровение изпаднаха бивши сътрудници на предизборния му щаб, които даже издадоха книга за доскорошния си шеф. Според тях Тръмп е пристрастен към фаст фууд и когато пътува, се храни само с подобни продукти. В самолета той се тъпче с чипс, хот-дог, пица или хамбургер. Любопитното е, че Тръмп лети с най-съвременния самолет, облечен с изключително скъпи костюми, но се храни като бедняците. Поне в САЩ продуктите, предпочитани от президента, са част от менюто на хората, които не са особено заможни.

Въпреки че се храни като плебеите, Тръмп никога не посяга към отворен пакет. Той притежава патологична страст към чистотата и дори не обича да се ръкува, за да не хване някоя зараза.

А за слабостта му към ругатните знаят всички. Според бившите му сътрудници от устата му постоянно се сипят проклятия, той реве като лъв срещу всички, без да подбира и да се съобразява с ранга на събеседника си.

Независимо от яростта, в която често изпада и която в никакъв случай не е полезна, както и вредното меню, към което е пристрастен, Тръмп продължава да се радва на завидно здравословно състояние.

Сподели във Facebook