Здраве

20 Октомври 2014

1340

Животът днес

Проф. Иван Миланов кани невролози на обучение по двигателни нарушения

Председателят  на Българско дружество по неврология и на Сдружение „Асоциация двигателни нарушения и множествена склероза” проф. Иван Миланов кани чрез credoweb.bg специалисти по неврология на Европейски обучителен курс MOVEMENT DISORDERS. Той ще се проведе на 12 и 13 декември  2014 г. в хотел „Рамада Пловдив Тримонциум” - Пловдив.

„Една от целите ни е да подкрепяме професионалното развитие на невролозите в България. Вярвам, че присъствието Ви в този курс ще помогне за разширяване на познанията Ви и ще бъде полезнo за бъдещата Ви дейност”, казва в обръщението си към гилдията проф. Миланов.

В рамките на курса невролозите ще имат възможност да чуят  лекции от известни чужди специалисти като проф. Оливър Раскол от Франция, проф. Фабрицио Стоци от Италия, проф. Джейми Кулисевски от Испания, както и от доказани родни учени. 

Ще бъдат дискутирани в детайл проблемите на паркинсона - диагностика, клинични прояви, двигателни усложнения, недвигателни симптоми, когнитивни и поведенчески нарушения, медикаментозно и хирургично лечение. Сред темите на форума са още множествена системна атрофия, дистония, пароксизмална дискинезия и др.

Кандидатите могат да използват регистрационната форма на профила на проф. Миланов в credoweb.bg



 

Сподели във Facebook
Етикети: Брой 119