Здраве

25 Септември 2015

1487

Животът днес

За първи път Националният дворец на културата ще бъде домакин на изложението Sport & Healthy Life ( 15-17 октомври). Според организаторите от Виа Експо пазарът ни отдавна се нуждае от подобен род събитие, което да обедини темите спорт и здраве, да представи новостите и да събере на едно място бизнеса и крайните клиенти. България е страна със спортен дух и все повече хора преживяват “здравословна“ промяна.

Хранителните добавки се радват на все по-голяма популярност у нас. Фирми, работещи в този сегмент, информират, че расте броят на потребителите, които оценяват необходимостта от по-активен живот и балансирано хранене. На изложението посетителите ще научат повече за реалните ползи от употребата на витамини, натурални продукти от колаген, Алое Вера, бирена мая, както и такива, обогатени с екстракт от чудотворните  гъби Ганодерма Луцидум, Мейтаке, Шийтаке, Херициум и Агарик блазей върху здравето и красотата. Ще бъдат представени още козметика и програми за отслабване, супер храна и гурме напитка от Япония.

Какво разкриват нашите папиларни изображения – отговор можем да получим чрез тест, показващ кой е най-подходящият за нас спорт и към какви заболявания сме предразположени, какъв потенциал имаме за професионално развитие.

Спортът се превръща в неразделна част от ежедневието ни. Изложителите на Sofia Sport & Healthy Life ще покажат професионално оборудване за фитнес зали и стадиони, настилки, а, свързано с комфорта от физическите натоварвания - качествени екипировки, обувки и облекла за футбол, волейбол, баскетбол, туризъм и др.

„Вдъхновение за хората, ново поле на изява за бизнеса“

Интерес ще предизвикат и продуктите като ортези, стелки, възглавнички за нормализиране на pH баланса, изотоничните напитки за оптимална хидратация.

Велосипеди, топки, раници и чанти също ще са сред изложбените експонати. Дипломирани кинезитерапевти ще демонстрират профилактично-възстановителна програма за подобряване на психическия и физическия комфорт на служителя в работната му среда. Друг акцент ще са екстрактите от цветни есенции, които са решение за справяне с емоционален дисбаланс.


Мотото на Sofia Sport & Healthy Life e „Вдъхновение за хората, ново поле на изява за бизнеса“.Симона Пейчева, Евгени Иванов и Тереза Маринова са трима успешни български спортисти. Освен че ще раздават автографи  на своите фенове, те ще се включат в съпътстващата програма. На територията на демонстрационната зона ASEM Group Ltd. ще покаже превантивна и лечебно изправителна гимнастика.

За повече информация: Виа Експо – www.viaexpo.com

Медиен партньор: в.„Животът днес“

Сподели във Facebook