В CredoWeb откривате специалист и лечебно заведение с няколко клика

До специалистите и лечебните заведения в CredoWeb можете да стигнете по няколко начина – чрез Google, чрез вътрешните търсачки на социалната мрежа или чрез публикация, коментар от съответния профил. Намирането на специалист и лечебно заведение в CredoWeb става бързо и лесно. Платформата разполага с две отделни търсачки: „Търсене на медицински специалист” и „Търсене на лечебно заведение”. Те са разположени в хоризонталното меню (синя лента) и излизат на всяка вътрешна страница в CredoWeb.

През тях могат да бъдат открити всички лекари и болници, които имат профил в системата. За да използвате тези две опции, дори не е нужно да сте регистриран потребител в системата. Достъпът до търсачките в социалната мрежа за здраве CredoWeb е отворен за всеки, който иска просто да разгледа.

Как да търсим медицински специалист?

Тази търсачка дава възможност да разгледате списък от всички регистрирани лекари по:
• специалност
• населено място
• лечебно заведение
• конкретно име

Как да търсим лечебно заведение?

Тази търсачка дава възможност да разгледате списък от всички лечебни заведения:
• специализирани в определена медицинска дейност
• намиращи се в определена географска област или град
• конкретен медицински център или болница

По принцип можете да стигнете до профила на лекаря чрез този на лечебното заведение, където той работи. Обратното също важи – чрез болницата, клиниката, медицинския център стигате до съответния специалист. Двата вида профили са свързани.
 
Как да се свържем с избран лекар или лечебно заведение?

Ако вече сте открили необходимия специалист или болница и искате да зададете уточняващ въпрос или да запишете час за преглед в онлайн графика (ако лекарят го е активирал), задължително трябва да се регистрирате в CredoWeb. Условието за регистрация важи и когато искате да следвате, харесвате или коментирате даден профил в платформата. Гост-потребителите в CredoWeb могат само да търсят, четат и разглеждат свободното (за немедицински специалисти) съдържание и профили, но не и да общуват с останалите потребители в социалната мрежа за здраве.

 

 


 

Сподели във Facebook
Етикети: Брой 108