Здраве

1 Декември 2015

1972

credoweb bg

С развиването на света, много храни промениха, не само вкуса си, но и качеството си. Продукти, които априори сме смятали за полезни, в днешно време предизвикват голям спор дали това наистина е така. Един от тези провокативни продукти е яйцето. За неговите добри и лоши страни и всички дискусии, които идват заедно с него, разказа пред CredoWeb д-р Цветанка Янакиева, специалист по хранене и диететика от София.

За да разберете дали консумацията на яйца води до:

  • напълняване
  • предизвикване на атеросклероза
  • трудното им усвояване от огранизмa

както и за много други интересни факти и разбити митове, свързани с този хранителен продукт, може да видите ТУК или на CredoWeb.bg.

Суровите яйца са по полезни. Нима? Кликнете върху снимката и разберете дали това е истина.
Сподели във Facebook