Здраве

27 Октомври 2014

1451

Животът днес

Безплатни прегледи от имунолог на МЦ КИРМ в три града

Клиничният институт за репродуктивна медицина обявява акция с безплатни прегледи през ноември в три града чрез профила си в CredoWeb. Записването за всички консултации е на тел. 064 804 790. Доц. Емилияна Конова, специалист по клинична имунология и управител на МЦ КИРМ Плевен, ще направи безплатни консултации с пациенти на 15 ноември 2014 г. в Медицински център „Надежда” – Варна.

От 9 до 13 ч. тя ще консултира всички желаещи на ул. „Дойран” 6. На 21 ноември 2014 г. доц. д-р Конова ще консултира пациенти в Бургас. Безплатните консултации ще се проведат от 9 до 15:30 ч. по предварително изготвен график в хотел „Плаза” на ул. „Богориди” 42. На 22 ноември 2014 г. прегледите ще са в Пловдив. Безплатните консултации ще се проведат от 10 до 15 часа в зала „Дружба” на хотел „Санкт Петербург”.

От самото си създаване МЦ КИРМ Плевен е новатор за клиничната практика в България относно прилагането на имунологични тестове и терапия на безплодие. Алгоритмите, създадени първоначално в МЦ КИРМ, се възприеха и вече се прилагат успешно и в други репродуктивни центрове, както и от практикуващи акушер-гинеколози в страната. Екипният подход в центъра е предпоставка и за високата успеваемост на инвитро процедурите, като целта е не само реализирането на бременност, но и нейното съхранение и успешно раждане.
Потърсете профила на МЦ КИРМ в credoweb.bg


 

Сподели във Facebook
Етикети: Брой 120