Екстракт от бреза помага при бъбречнокаменна болест и уроинфекции

България е район, в който бъбречнокаменната болест (уролитиаза) е често срещано заболяване. Профилактиката е много важна, като един от най-ефективните природни методи е приемът на екстракт от листа на бреза, притежаващ диуретично, противовъзпалително, антимикробно и урикозурично Дио-Ренал, 500 мг, е традиционен (български) продукт, в съвременна форма - капсули, което позволява биоактивните вещества в екстракта от брезови листа да бъдат прецизно дозирани.

Той спомага за промиване на пикочните пътища и срещу бактериите, както и за ефективно отстраняване на веществата, образуващи камъни. Повлиява добре възпалителни заболявания на пикочно-половата система (цистит, уретрит, пиелонефрит), има широка употреба с доказани многопосочни благоприятни ефекти върху функционалното състояние на бъбреците - и при лечение, и за продължителна профилактика.

Екстрактът увеличава количеството на отделената урина, а това води до нейното избистряне и до пречистване на уринарния тракт. Дио-Ренал стимулира отделянето на вода от организма по естествен начин, без да дразни бъбреците, а минералният състав остава в равновесие, безопасен е и доказано ефективен. Много е подходящ за продължителна профилактика при бъбречнокаменна болест благодарение на отличната си поносимост. Не пречи на приема на други лекарства.

Сподели във Facebook
Етикети: Брой 16