Здраве

20 Февруари 2018

credoweb bg

"Не знам какво да очаквам, не знам дали съм за тук.." - това са думите, с които обикновено идват пациентите при мен, споделя физикалният терапевт Габриела Субашка в профила си в CredoWeb. 

Научете повече за своето тяло

В България физикалната терапия е крайно неглижирана - като постоперативен процес, като късен следоперативен процес, а за профилактика трудно може да се говори. Рехабилитацията е грацията на нацията и рехабилитаторите са тези специалисти, които установяват функционалните проблеми в тялото - причинени от прекалено натоварване в определени движения или застоял начин на живот.

Какво представлява физикалната терапия и кога непременно човек трябва да се обърне към физикален терапевт, обяснява специалистът по физиотерапия и рехабилитация Габриела Субашка:

Кликнете върху снимката, за да видите във видеото в CredoWeb каква е ползата от физикалната терапия и кога човек трябва да се обърне към специалст. Специалистът по физиотерапия и рехабилитация Габриела Субашка обяснава как лечебният масаж и акупунктурата помагат на тялото

 

 

Сподели във Facebook