Здраве

29 Април 2023

credoweb bg

Предизвикателството, пред което са изправени дамите над 35 г., е да поддържат линия напук на естествено възникналите дефицити от желязо и калций, забавения метаболизъм и мускулната умора. Звучи като мисия невъзможна, но малките помощници пробиотиците са най-полезният „деликатес“, допълнение към здравословното меню на всеки: те са онези „добри“ бактерии, които обитават стомашно-чревния тракт и помагат за разграждането на фибрите.​

​Науката доказва, че наднорменото тегло се свързва с по-малко разнообразни бактерии в чревната микрофлора, затова приемът нa пробиотици е добър начин да държим теглото си в норма и да се радваме на по-уверено отражение в огледалото.​

Лакто 4 ВИП съдържа най-важните „добри“ бактерии, които са

- Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus bulgaricus, Streptococcus thermophilus. Специалната формула запазва жизнеността на лактобацилите в киселата среда на храносмилателния тракт.

Във всяка капсула Лакто 4 ВИП има 2 милиарда живи лактобацили. Подходящи са за прием с храната, като могат да се приемат цели или съдържанието им да се разтвори във вода, сок или храна. Това ги прави подходящи и за деца.

Препоръчителната доза за възрастни е по 1 таблетка дневно.

CredoWeb е социална платформа за здраве, която свързва лекари и пациенти. Предлага експертна информация за здравето, както и интерактивна комуникация.

Сподели във Facebook