Здраве

17 Септември 2012

7145

Животът днес

КЪДЕ ДА СЕ ПРЕГЛЕДАМЕ В СТУДЕНТСКИ ГРАД?

Медицински център FiHealth София приема пациенти в Студентски град и с направление на НЗОК. Центърът е открит официално преди година, като разполага с диагностична апаратура от най-висок клас и предлага консултации с над 50 водещи лекари специалисти в своята област.

Медицински център FiHealth предлага и платени консултации със специалисти по: вътрешни болести, акушерство и гинекология, пулмология, кардиология, неврология, педиатрия, хирургия, ортопедия и травматология, дерматология и венерология, урология, ендокринология, офталмология и гастроентерология. В дерматологичния кабинет се предлагат и услуги по медицинска козметика: химически пилинг, мезотерапия и хиалуронови филъри.

Точно затова, когато посетихме модерния медицински център, със съвременна апаратура от най-висок клас и висококвалифицирани специалисти, бяхме впечатлени, че там преглеждат и с направление от личния лекар.

Медицински център FiHealth в София разполага и с два ехографски апарата от ново поколение (3D и 4D образи), които помагат при проследяване на бременност. Има и дигитален рентгенов апарат, който гарантира високо качество на снимките с най-ниско и безвредно облъчване на пациентите. А това в днешно време е много важно! Кардиологичният кабинет е оборудван с велоергометър и холтери за проследяване на кръвното налягане и сърдечния ритъм, както и с ехокардиограф.

В медицински център FiHealth София се провеждат и обстойни профилактични прегледи, което го прави предпочитан партньор на фирмите за провеждането на качествена профилактика и трудова медицина.

Изброявайки всички тези услуги, насочени към пациентите, медицински център FiHealth е модерен, надежден и бърз начин да се погрижите за своето здраве, както и това на Вашите деца на територията на бързо развиващия се Студентски град в София.

Медицински център FiHealth – София приема пациенти на адрес:

гр. София,
кв. Студентски град,
ул. „Проф. Александър Фол” 2, вх. В, ет. 1 (до зала Христо Ботев),
като работното време е от 8 ч. до 19 ч. от понеделник до петък.

Можете да се възползвате и от специално обявената промоция на медицински център FiHealth София от 20 септември до 20 октомври, като запишете сега час с 10% отстъпка от цената за всички платени прегледи на телефони: 02 445 66 66 и 0882 140 666.

Сподели във Facebook
Етикети: Брой 21