Здраве

7 Януари 2016

4624

Животът днес

Д-р Яйр Галили  прилага  вече 15 години доказано най-успешния и безопасен метод за лечение на разширени вени.  От 6 години и българските пациенти се радват на възможността за достъп до революционното лечение.

Много често една процедура е достатъчна за цялостното излекуване

Уникалният шанс те получават след като преди 6 години български заместник министър на здравеопазването посещава Израел и е изумен от напредъка на тамошната медицина. По време на посещението се запознава и с работата на д-р Галили, който и тогава и днес е водещ съдов специалист и началник на клиниката  по съдови заболявания в медицинския институт Мор в Тел Авив. Лекарят е поканен в аулата на болница „Света Екатерина” да представи пред водещи български съдови специалисти постиженията на метода „Склеротерапия под ултразвуков контрол” и да го приложи на български пациенти.

Ефикасността  и предимствата на революционното лечение инициират покана към д-р Галили  да посещава България по-често и така вече над 2000 българи, сред които немалко лекари, са имали шанса да бъдат излекувани и се върнат към пълноценен начин на живот.  В клиниката, в която работи лекарят, се пазят изумителни разкази и снимки на спасени от тежки страдания, отчаяние и безнадеждност.  Излекуваните и благодарни българи са част от онези десетки хиляди пациенти от Израел, САЩ, Хърватска, Румъния и др., за които д-р Галили е  спасител и чудодеец.

Д-р Галили ще преглежда в София от 28 до 31 януари 2016 

Революционният метод, прилаган от лекаря, представлява инжектиране на индивидуална  за всеки пациент доза склерозант под формата на пяна. Целта е да се  предизвика склерозиране в увредената част на вената. Специалистът прави прецизен преглед с най-ново поколение ултразвуков апарат, „заснема“ мястото, на което вената е заболяла, и преценява необходимата за инжектиране доза. Веднъж влязло в контакт със стените на кръвоносните съдове, веществото предизвиква мигновена реакция на стесняване. Процесът води до прилепване на стените на увредения участък на вената и изчезване на увредения сегмент, както и абсорбиране на веществото от тялото.Д-р Галили ще е в София от 28 до 31 януари 2016 г.


В продължение на цялата манипулация не се засягат други кръвоносни съдове или съседни тъкани. В следствие на интервенцията кръвопотокът от нефункциониращите вени на краката се насочва към функциониращите и така се намалява налягането в тъканите на краката.

Израелският специалист споделя, че до неотдавна общоприетото лечение на разширени вени е било единствено посредством оперативна намеса, при която се изважда болната вена заедно с нейните разклонения. Три нови методики се появяват през последните години като категорично най-успешната и безболезнена е склеротерапията под ултразвуков контрол.

Другите две – лазерна аблация и радиоферквентна терапия са вариации на изгаряне по дължината на цялата вена. Силно болезнени са заради високата температура по време на манипулацията, изискват местна упойка по хода на цялата вена.

При склеротерапията под ултразвуков контрол не се налага никаква анестезия. Предимствата на метода са безспорни, а успеваемостта е над 95%. Манипулацията е безболезнена и кратка - след 5-минутен преглед и още по-кратка инжекция, пациентът поема към всекидневните си ангажименти. Напълно лечими са дори изключително тежки форми на болестта, които при останалите познати методи най-често се определят като безнадеждни и се предписват палеативни средства като обезболяващи или мазила.

Напълно лечими са дори изключително тежки форми на болестта

Резултатите от лечението с иновативния метод са широко изследвани и представени в публикации на най-престижните медицински специализирани  издания,  оценката за качествата на метода е категорична: гарантирано лечение без рецидиви и с най-малък риск в сравнение с  останалите методи.


Много често една процедура е достатъчна за цялостното излекуване,  понякога може да се наложи втора и много рядко трета манипулация. Два-три месеца след процедурата се прави контролен преглед, за да се оцени резултата.

Преди срещата с лекаря българските пациенти получават детайлна информация за метода в медицински център „Епика”. Там те имат възможност и да си направят предварителен ехографски преглед, за да установят състоянието си и получат компетентна консултация и от водещи български специалисти, запознати с резултатите и лечението на д-р Галили. Лекарите са на разположение на пациентите и преди и след манипулацията.

На сайта www.dr-galili-bg.com и www.mc-epica.com интересуващите се могат да се запознаят и с европейски и американски публикации за метода и неговите изключителни предимства, както и да прочетат интервюта и материали, разказващи за дейността и пациентите на д-р Галили от 2010 година досега.

Д-р Галили ще е в София от 28 до 31 януари 2016 г.
За контакти: гр. София, МЦ „Епика“, пл. „Преображение”1
тел. 02 820 38 55, 0879851557, 0879853557, www.dr-galili-bg.com.

 

Сподели във Facebook