Симптомите на цистит са неприятни и вгорчават всекидневието на много жени особено през пролетта. При една трета от дамите заболяването се връща отново. Оплакванията обикновено включват силна болка, парене, дискомфорт, чести позиви за уриниране.

Има начин да се предпазим от честите рецидиви.

„Урокомфорт“ е природен препарат, който ефективно действа спрямо основните причинители на уроинфекции. В състава му влизат:

1. Червена американска боровинка – единственият плод, защитен от Френската агенция за безопасност на храните (AFSSA) като средство за лечение срещу Е.coli;

2. Коприва – има диуретичен ефект, притежава антибактериална активност освен към E.coli и към други причинители на уроинфекции. С мощно противовъзпалително действие.

3. Д-маноза – естествен монозахариден изомер на глюкозата, който подсилва действието на американската червена боровинка. Може да облекчи симптомите на инфекция на пикочните пътища в рамките на 1-2 дни.

„Урокомфорт“ се препоръчва и с профилактична цел.

CredoWeb е социална платформа за здраве, която свързва лекари и пациенти. Предлага експертна информация за здравето, както и интерактивна комуникация.

Сподели във Facebook