Циститът е неприятно присъствие в живота на всяка втора дама, а в 85% от случаите той се превръща в хроничен. Макар инфекцията да достига и мъжете, влиянието на възпалението при жените е много по-осезаемо, а появата му се увеличава с възрастта. Например, при хипертрофия на простатата, натискът върху пикочния мехур може да повиши риска от възпаление. ​

​Въпреки всички статистики, реалният брой на страдащите от цистит е по-висок, тъй като не всички случаи се регистрират или се прави грешна диагноза. Ако изпитате някои от симптомите на инфекцията, като често уриниране, парене и болка, се консултирайте с лекар възможно най-скоро. А за да се справите с признаците по бърз, безопасен и природен начин, Ecopharm предлага Urocomfort - създаден по специална формула, базирана на натуралните екстракти от червена боровинка, коприва и D-маноза, Urocomfort се грижи за урогениталното здраве.

CredoWeb е социална платформа за здраве, която свързва лекари и пациенти. Предлага експертна информация за здравето, както и интерактивна комуникация.

Сподели във Facebook