Поддържането на фигурата особено след 40-те и 50-те не е лесна задача. Но някои жени все пак успяват да се справят с това и да изглеждат просто зашеметително. Представяме ви 10 жени, достойни за пример, за които възрастта е просто цифра:

Дженифър Лопез, 47

„Аз не спазвам строги ограничения. Просто съм разбрала колко е важно да живея здравословно. Например всяка сутрин закусвам здравословно – плод или зеленчуци“

Дженифър Анистън, 47

Тя вярва, че не можеш да се надяваш на красива кожа, добро здраве и слаба фигура, ако не се храниш правилно. Затова предпочита чиста и органична храна.

Кайли Миноуг, 48

„Аз наистина не тренирам толкова усилено. Просто използвам доста козметика, чрез която поддържам тялото си. Аз съм уверена във външния си вид“

Хали Бери, 50

На 23 Хали е диагностицирана с диабет. „Когато знаеш, че имаш диабет, започваш да имаш едно наум относно това, с какво се храниш, дали спиш достатъчно и колко тежиш (в моя случай имаше риск от недостиг на тегло, отколкото от затлъстяване). Затова, без значение дали искаш, или не, започваш да се грижиш за себе си повече“.

Синди Крауфорд, 50

Всички мислят, че моделите са родени с перфектни тела, но това не е истина. „Никога не съм се съсредоточавала върху нещата, които харесвам в себе си. Вместо това, винаги съм се фокусирала върху това, какво трябва да подобря. Да си красив не е лесно.“, казва за себе си един от най-известните модели в света.

Елизабет Хърли, 51

Ако искаш да свалиш килограми, си вземете куче – това е едно от най-добрите решения. Аз тичам с кучетата си всеки ден в парка. Половин час интензивна игра с тях замениха необходимостта да ходя на фитнес.

Ели Макферсон, 52

Мотивацията ми произлиза от емоциите, свързани с вдъхновение, страст, спокойствие и сила. Всички те са много по-важни за мен, отколкото някакви цифри на кантара, и именно това ме кара да тренирам всеки ден и да се храня правилно.

Шарън Стоун, 58

Никога не съм се замисляла наистина дали съм красива, или не. Но знам един магически трик – знам как да създавам илюзията, че изглеждам добре. Когато жена влезе в става, хората не реагират на нейната красота, но реагират на нейната енергия и сила, която тя излъчва

Кристин Бринкли, 62

Грижата за косата ми, посещението при козметик и тренировките са нещата , които ме карат да се чувствам по-добре в собствената си кожа. Не трябва да правиш всички тези неща просто защото някой друг го изисква от теб. Трябва да ги правиш заради себе си. Трябва да помним, че най-доброто нещо, което можем да си подарим, е добро здраве

Джейн Сиймор, 65

„Мразя да се ограничавам от любимите си неща. Ако искам да ям паста, ще го направя, но само половин порция.“

Сподели във Facebook