Пролетната умора не е медицинско понятие, но несъмнено се усеща като много реално явление, когато дърветата започнат да се раззеленяват. Една от теориите на това енигматично състояние е свързана с нашата биологична часовникова система. Хормоните в организма ни се регулират от промяната в дължината на деня и нощта, затова, когато пролетните дни стават по-дълги, биологичният ни часовник може да се разстройва, а това довежда до умора и изтощение.​

​Добрата новина е, че може да заредим тялото си с подходящ енергиен коктейл от витамини и микроелементи, преборвайки се с тези досадни сигнали на пролетна летаргия. От Ecopharm комбинирахме аргинин аспартат (аминокиселини), биотин, магнезий и витамин B6 - формула, специално създадена да елиминира психическата и физическата умора, да стимулира метаболизма и да отвори нова страница на пролетна мотивация. Тази енергийна „бомба“ може да откриете под формата на ампулите за пиене Ambinor Energy.

CredoWeb е социална платформа за здраве, която свързва лекари и пациенти. Предлага експертна информация за здравето, както и интерактивна комуникация.

Сподели във Facebook