Здраве

24 Февруари 2014

2490

Животът днес

Камбанният звън унищожава вируси

Руски изследователи под ръководството на академик Шипунов твърдят, че камбаните са генератори на енергия в ултразвуковия диапазон, които разрушават болестотворната среда. Според тях камбанният звън обезврежда вирусите на грипа и жълтеницата в радиус от 5 км.

Ако в стаята има дори една малка камбанка, то при нейния звън вирусите се превръщат в кристални структури и вече не носят зараза. Освен това звънът на камбаната има силно въздействие върху емоционалната и духовната сфера на човека. Помага му да излезе от стресови състояния и нервни сътресения. Доказано е, че органите в човешкото тяло са настроени на определени тонове и целият организъм като камертон резонира с околното звуково поле.

Така ниските звуци стабилизират психиката, а високите внасят дисхармония. Затова камбанните звуци въздействат благотворно върху човека независимо от пол, възраст и религия. Днес руските медици използват целенасочено камбанния звън в лекуването на хипертония, язва, бронхиална астма и за облекчаване на болката при пациенти с тежки диагнози.

Сподели във Facebook
Етикети: Брой 89