Лекар №1 на родната гимнастика споделя: „Имам надежден партньор за издръжливи кости и стави“

В практиката ми на лекар на Националния отбор по художествена гимнастика, както и като консултант на много други спортисти всекидневно се сблъсквам с проблема интензивно натоварване на ставите и костите. Проблемът с костите и ставите в спорта е сериозен, защото натоварването за една година се равнява на три години при хората без активен двигателен режим. Тренировки, състезания – залогът е висок и моята задача е да се погрижа успехите да не са за сметка на износването на опорно-двигателния апарат.

Преди година започнах терапия на пациентки: бивши и настоящи спортистки, както и на неспортуващи, с АртроСтоп Лейди. Познавам продуктите от серията АртроСтоп добре и заложих на най-новото, защото съставът позволява едновременно профилактика и грижа за костите и ставите. Определено имаше резултат – възпалението в ставите отшумява, намалява се рискът от дегенерация на хрущяла и от фрактури, увеличава се ставната подвижност.

От опита, който имам, категорично мога да препоръчам на жените на възраст над 40 години, а дори и на по-млади да се доверят на АртроСтоп Лейди. Грижата за ставите и костите на жената трябва да стане рутинна. Ако костите и ставите не са в добро състояние, болката и дискомфортът влияят на тонуса, здравословното състояние, външния вид, а оттам и на самочувствието.

АртроСтоп Лейди осигурява най-пълната грижа за опорно-двигателния апарат на жените, защото в една таблетка комбинира хондропротектор с костна защита. АртроСтоп Лейди съчетава грижата за ставите чрез доказаното действие на глюкозамин сулфат с една комплексна защита на костите чрез патентования Остео Комплекс.

Глюкозаминът се препоръчва от Европейската лига за борба с ревматизма в лечението на остеоартрит, а Остео Комплекс действа чрез тройната комбинация от калций, витамини D и К. С АртроСтоп Лейди можете да бъдете сигурни, че не само приемате, а и пълноценно усвоявате микроелемента калций, защото в състава на продукта са включени и двата витамина - D и К, отговорни за отвеждането и свързването на калция в костите.

Препоръчвам два терапевтични курса с АртроСтоп Лейди в продължение на 2-3 месеца през пролетта и есента. Продуктът е с продължаващо действие и тази схема на прием е достатъчна, за да осигурите защита на ставите и костите през цялата година.


 

Сподели във Facebook
Етикети: Брой 43