Здраве

15 Декември 2017

2736

Петър Галев

Студентският съвет на Медицинския университет в София, който тази година отбелязва 20 години от създаването си, връчи вече станалите традиционни награди на студенти и преподаватели.

Наградата „Студент на годината“ на Медицинския университет – София получи Спас Керимов. За отделните факултети наградата беше връчена на Георги Котов – медицина; Христо Найденов – дентална медицина; Лина Петрова – фармация; Наси Димитрова – обществено здраве; Христофор Деевски – Медицински колеж „Йорданка Филаретова“. 

За любим преподавател в областта на медико-биологичните науки студентите определиха проф. Димка Хинова-Палова, ръководител на катедрата по анатомия. В областта на медико-клиничните науки призът беше връчен на проф. Цветалина Танкова, ръководител на клиниката по диабетология. Проф. Анжелика Велкова беше избрана от студентите в категорията „Медико-социални науки“.

Вижте видео от официалното връчване на наградите:

Кликнете върху снимката, за да гледате в CredoWeb видеото от официалното връчване на наградите за студент и преподавател на 2017г. на МУ-София

Всички награди са определени от студентите чрез гласуване и на базата на личностните качества постиженията на кандидатите.

Сподели във Facebook