Здраве

7 Септември 2023

629

credoweb bg

Циститът е досаден, понякога болезнен и склонен да ни навестява повторно. Комбинацията от три растителни екстракта обаче е мощно оръжие, с което може да прогоним неканения гост, колкото и упорито той да хлопа на вратата. ​

​Американската червена боровинка е доказано средство в грижата за здравето на пикочните пътища. Допълнено чудесно от копривата със своите диуретични и противовъзпалителни свойства, формулата срещу цистит става значително по-силна. Към борбата се присъединява и Д-манозата - естествена захар, която блокира прикрепването на E.coli към лигавицата на пикочните пътища, а това подпомага лесното отмиване на бактериите при уриниране.

​Доверихме се изцяло на природата в разработката на натурално средство, което успешно третира цистит и други пикочни инфекции, и създадохме Urocomfort - нашата комплексна формула се бори с бактериите, причинили инфекцията, успокоява болката и паренето, и намалява честите пориви за уриниране.

 

CredoWeb е социална платформа за здраве, която свързва лекари и пациенти. Предлага експертна информация за здравето, както и интерактивна комуникация.

Сподели във Facebook