Здраве

20 Октомври 2017

credoweb bg

Д-р Магдалена Баймакова, гл. асистент в Клиниката по инфекциозни болести във ВМА, спечели приза Дигитално активен лекар на 2017 г. Наградата бе връчена в рамките на събитието на БЛС "Лекар на годината".  Младата лекарка бе отличена на база дигиталната ѝ активност в най-голямата платформа за здравеопазване в България CredoWeb.

Д-р Магдалена Баймакова

"Д-р Баймакова успява да помогне на пациентите не само по традиционния за един специалист начин, а и онлайн - чрез професионалните си статии в платформата. Тя се отличава и сред колегите си с активната си лекарска позиция", заяви Лиляна Филипова, мениджър Ключови клиенти на CredoWeb.

60 професионални публикации, над 200 последователи на профила в платформата, активна комуникация с колеги и системно участие в научни дискусии станаха причината младата лекарка да бъде наградена с престижното отличие.

"CredoWeb e изключително полезен инструмент за всеки съвременен специалист, който иска да се развива. Ако някой си мисли, че може да успее бързо и без никакви усилия, няма как да му се получи. - каза по време на награждаването д-р Баймакова. - Удовлетворена съм и защото публикациите ми в платформата станаха повод много пациенти да ме потърсят за помощ и съвет."

 

 

Сподели във Facebook