Здраве

10 Септември 2013

1716

Животът днес

Изберете вашия лекар в новата интернет платформа

Кредоуеб e новата онлайн мрежа, която свързва лекари и пациенти. Това е мястото, където специалистите разказват как лекуват и дават препоръки за здравословен начин на живот. Ако имате неясни симптоми и оплаквания, в credoweb.bg може да се ориентирате от какъв специалист се нуждаете, да се свържете с него и дори да си запишете онлай час за преглед.

Друга опция е след това пациентът да сподели впечатления от качеството на предоставената услуга. Натрупаните отзиви правят рейтинга на конкретния лекар. Така следващите потребители на Кредоуеб лесно могат да видят кои са най-харесваните от пациентите лекари.
В специализираните форуми пък всеки може да постави конкретен медицински въпрос, да обмени опит с други пациенти и да коментира актуални проблеми в системата на здравеопазването.

Информационната част предлага публикации по различни здравословни проблеми и новини от сферата на медицината и здравеопазването. Виртуалната платформа предоставя информация за лечебните заведения в различните региони на страната, за видовете услуги, които те предлагат и за работещите в тях специалисти. В credoweb.bg лекарите присъстват с персонален професионален профил, което открива възможността за директна комуникация на пациентите с тях.



 

Сподели във Facebook
Етикети: Брой 67