Здраве

27 Април 2023

credoweb bg

Градската динамика на съвременния човек рядко ни позволява да губим излишно време. Именно затова когато болковият синдром ни хване натясно, трябва да го овладеем възможно най-бързо. Дали ще ни удари внезапно главоболие, или мускулни болки ще възпрепятстват лекото ни придвижване, активното вещество ибупрофен е най-ефикасният помощник. ​

​Задължително попълнение към почти всяка домашна аптечка, ибупрофен носи слава на мощно обезболяващо средство още от средата на миналия век. В опитите си да открият ново лекарство, което да е с по-ниска токсичност от аспирина и без страничните ефекти на кортикостероидите, учените откриват именно ибупрофен.

​Приемът му е напълно безопасен за възрастни над 17 г. в повечето случаи, a приложението му включва повишена температура, главоболие, менструални болки, ревматични и мускулни болки, болки в гърба, невралгия, симптоми на грип и пр.

Широкото приложение на ибупрофен е именно това, което го прави топ препоръка от специалистите и един от най-ценните ни спътници в непредвиденото всекидневие. Една филмирана таблетка Doloren от 200 мг или 400 мг е ефикасно решение за редица проблеми, като:​

* главоболие;​

* мигрена;​

* зъбобол;​

* менструални болки;​

* ревматични и мускулни болки;​

* болки в гърба;​

* невралгия;​

* симптоми на грип и простудни заболявания;​

* повишена температура.​

С такъв мощен приятел в домашната аптечка, страхът от неочаквани болкови симптоми изчезва. За облекчаване на временна болка приемайте според упътването; а при лечение на хронична болка, се консултирайте с лекар.

CredoWeb е социална платформа за здраве, която свързва лекари и пациенти. Предлага експертна информация за здравето, както и интерактивна комуникация.

Сподели във Facebook